Profhilo® Bio-Remodeling

A Profhilo® a legújabb technológia az esztétikai bőrgyógyászat területén. Lényege, hogy fokozza a bőr öngyógyító folyamatait, jól látható hatást elérve kevesebb tűszúrással, mint a hagyományos hialuronsavas vagy Botoxos kezeléseknél. A Profhilo® arckezelés során 100%-osan természetes, hialuronsav alapú anyagot fecskendezünk be összesen tíz ponton az egész arcon. Egyedülálló szabadalmazott összetétele megkapta a világon az egyik legbiztonságosabb esztétikai kezelőanyag címet, hiszen teljesen természetes anyagokból készült.

Miért más ez a módszer?

A Profhilo® forradalmi módszere abban rejlik, hogy a páciensek kényelmét és a termék hatékonyságát akarták maximalizálni. Meghatározott pontokba kell befecskendezni az anyagot, amely a megadott pontokból tud szétterülni és hatékonyan dolgozni, emelni, tölteni. Nemcsak az arcon hatásos: a nyakon, a dekoltázson, a kezeken, és akár a felkaron is használható!

Természetes, tartós eredmény

A mély hidratálásnak köszönhetően a fiatalodás hatása természetesen hat, de mégis szemmel jól látható. A bőr állapotától függően szoktuk ajánlani a kezelés megismétlését, hogy az újrastruktúrált bőr igazán tartós lehessen.

Hírlevélre feliratkozás

Nem árasztjuk el emailekkel! Havonta maximum egyszer, az aktualitásokról fogunk Önnek levelet küldeni.