Dr. Sinka Pálinkás Rita

Dr. Sinka Pálinkás Rita

Dr. Sinka Pálinkás Rita már kisgyermek korában elhatározta, hogy orvos lesz. A gyógyítás elengedhetetlen és meghatározó számára a mindennapokban.

Bőrgyógyász szakorvosként 1997 óta dolgozik, kiterjedt magánpraxisát főként Magyarországon, privát kórházakban építette ki, de Norvégiában is dolgozott évekig. Nemzetközi és hazai pácienskörrel is rendelkezik, az esztétikai beavatkozások széles körét egy nagy nevű plasztikai sebész mellett sajátította el.

Elsőként kezdett el Magyarországon lézeres kezelésekkel gyógyítani és esztétikai beavatkozásokat végezni. Majd nem sokkal később, úttörőként vett részt a hazánkban 1998-ban megjelent hyaluronsavas esztétikai kezelések elsajátításában és alkalmazásában.

Sinka Doktornő számára elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, ezért gyakran vesz részt külföldi továbbképzéseken, ahol ő maga is előadásokat tart a legújabb technológiákról. Előszeretettel oktat medikusokat, gyermekorvosokat és gyógyszerészeket is.

Hitvallása, hogy az újabb és újabb esztétikai kezelések közül az adott Páciens számára mindig a legbiztonságosabb és csakis a legszemélyreszabottabb terápiát érdemes alkalmazni. Elengedhetetlen számára, hogy minden esetben a pácienssel együttműködve, közösen tudjak megalkotni a szépülési tervet, úgy, hogy az egyéni igényeket figyelembe véve valamint kimagasló orvosi professzionalitását kiváló esztétikai meglátásokkal ötvözi.

Páciensei visszajelzései alapján, minden esetben szemetgyönyörködtető a végeredmény, ezzel visszaadva és egyben biztosítva önbecsülésüket.