Andrea Gere Skincare

Andrea Gere Skincare

A Gere család hírnevét a szőlő és a bor iránti rendíthetetlen szakértelem alapozta meg az elmúlt évtizedekben. Mind Magyarországon, mind külföldön a Gere név szinonímája a minőségnek – ezt a kompromisszum nélküli színvonalat tűzte ki magának Gere Andrea, amikor megálmodta a saját, organikus szűz szőlőmagolajat-, őrleményt és kivonatot tartalmazó arcápolási termékcsaládját.

Prémium bőrápolási termékei Svájcban fejlesztették ki, ügyelve arra, hogy csakis a legmagasabb minőségű alapanyagok kerüljenek a szelencékbe – így született meg a Grapelove öt terméke:

1. GRAPELOVE – LIVE IN THE PRESENT

Tartós Bioaktív hidratáló

Tartós, bioaktív hidratáló arckrém, melynek legfontosabb hatóanyagai a Gere organikus szőlőmagolaj és kivonat, valamint a kékszőlő őssejtek, melyek kiemelkedő hidratáló hatóanyagokkal, fehérjékkel és E-vitaminnal kombinálva csodásan harmonizálják a bőr sejtjeinek vízháztartását, biztosítva ezzel a 24 órán át tartó hidratációt. A krém hozzájárul bőre feszességének, ragyogásának megőrzéséhez, és 24 órán át bársonyosan hidratálttá válik. Gyorsan felszívódva segíti, hogy bőre látványosan puhává váljon és valóban fellélegezzen. Tapasztalja meg e krémnek köszönhetően a magas minőségű szőlő legértékesebb és legáldásosabb hatásait és élvezze bőre vitalitását, bársonyosságát, fiatalságát.

2. GRAPELOVE – EMBRACE THE FUTURE

Böröregedést gátló, gazdag arckrém

Tápláló és öregedést megelőző összetevőkben gazdag arckrém, melynek legfontosabb hatóanyagai a Gere organikus szőlőmagolaj és kivonat, valamint a kékszőlő őssejtek. Gazdag komplexitását az alaphatóanyagokhoz társuló, mélytengeri barna algából kivont antileukin-6, foszfolipidek, aminosavak, fehérjék és az antioxidáns hatású A-C-E-F vitamin komplex szinergiája biztosítja. A krém hozzájárul bőre feszességének, rugalmasságának megőrzéséhez, csökkenti a finom ráncokat, és véd a káros környezeti hatásokkal szemben, így bőre ragyogóvá, fiatalosabbá válik, és valóban fellélegzik. Tapasztalja meg e krémnek köszönhetően a magas minőségű szőlő legértékesebb és legáldásosabb hatásait és élvezze bőre puhaságát, bársonyosságát, fiatalságát.

3. GRAPELOVE – BELIEVE IN TOMORROW

Éjszakai krémmaszk 

Éjszakai krémmaszk, antioxidáns hatású Gere organikus szőlőmag­olajjal és kivonattal, valamint kékszőlő őssejtekkel, melyeket értékes A-C-E-F-vitaminokból és D-Panthenol provitaminból álló komplex tesz teljessé. Anti-aging, tápláló, regeneráló, védő összetevőket tartalmaz. Tapasztalja meg ennek a különleges éjszakai maszknak köszönhetően a magas minőségű szőlő legértékesebb és legáldásosabb hatásait. Élvezze bőre puhaságát, bársonyosságát, fiatalságát.

4. GRAPELOVE – RELEASE THE PAST

Kíméletes arcradír

Kíméletes, tisztító hatású arcradír, melynek legfontosabb hatóanyagai a Gere organikus szőlőmag mikronszemcse finomságú őrleménye, valamint organikus olaja és kivonata, továbbá a kékszőlő őssejtek, melyeket tápláló, regeneráló és védő összetevőkkel kombináltunk. Tapasztalja meg ennek a különleges arcradírnak köszönhetően a magas minőségű szőlő legértékesebb és legáldásosabb hatásait. Élvezze bőre puhaságát, bársonyosságát, fiatalságát.

5. GRAPELOVE – FEEL TIMELESS

Aktív bőrjavító, fiatalító szérum

Restruktúráló és fiatalító szérum, melynek legfontosabb hatóanyagai a Gere organikus szőlőmagolaj és kivonat, valamint a kékszőlő őssejtek, melyek hatásos kombinációt alkotnak, a legújabb kozmetológiai kutatások fejlesztéseit felhasználva, antioxidáns alkotóelemekkel, kollagén szintézist ösztönző és szövetek regenerálását elősegítő aminosavakkal és peptidekkel. A szérumnak köszönhetően bőre visszanyeri fiatalságát, feszességét, így ragyogóvá, élettel telivé és selymessé válik. Tapasztalja meg e kozmetikumnak köszönhetően a magas minőségű szőlő legértékesebb és legáldásosabb hatásait és élvezze bőre puhaságát, bársonyosságát, fiatalságát.

Próbálja ki az Andrea Gere Skincare termékcsaládot!

Budapesten az Eiffel Estheticsben lehetősége van kipróbálni a termékeket Andrea Gere Skincare arckezeléseink során. A kezelések minden lépése Andrea Gere Skincare termékekkel folyik.

Andrea Gere Skincare Hidratáló Arckezelés 

A kezelést főként vízhiányos, fiatalabb bőrre ajánljuk. A kezelés alatt megtisztítjuk arcbőrét, majd a relaxáló masszázs után felhelyezzük a krémmaszkot, ezzel megalapozva a hidratációs folyamatot. A kezelés utolsó lépéseként 24 órás bioaktív hidratálóval vonjuk be bőrét.

Kezelés ideje: 45 perc
Ár: 21.500 Ft

Andrea Gere Skincare Anti-Aging Arckezelés

Az Anti-Aging kezelés alatt a hangsúlyt az olyan arcbőrre fektetjük, ahol az öregedés jeleit szeretnénk csökkenteni. A tisztítás és a masszázs után felhelyezzük a krémmaszkot, hogy a legjobb hatást érhessük el, majd utolsó lépésként Andrea Gere Skincare Anti-Aging gazdag arckrémmel kenjük be az arcot.

Kezelés ideje: 45 perc
Ár: 21.500 Ft

Andrea Gere Timeless Arckezelés

Ezzel a kezeléssel az érettebb arcbőrt célozzuk meg, hogy páciensünk bőrét fiatalabbá varázsolhassuk. A kezelés alatt megtisztítjuk a bőrt, majd a hosszabb masszázs után a krémmaszkkal csillapítjuk a bőr szomját. Végül az Andrea Gere Skincare termékcsalád sztárját, a Feel Timeless szérumot masszírozzuk a bőrbe.

Kezelés ideje: 60 perc
Ár: 25.500 Ft